Laminaat laten leggen

Laminaat is een perfect budgetvriendelijk alternatief voor parket. Heb je geen tijd en ontbreekt het je al helemaal aan goesting om zelf laminaat te plaatsen? Klop dan even bij DK Decor aan.

Het is sowieso een goed idee om laminaat te laten leggen. En wel hierom. Ten eerste krijg je een hoogwaardige afwerking. Geen kronkelige randen of luchtbellen maar een strak en professioneel resultaat. En het goede nieuws? Laminaat laten plaatsen hoeft niet eens extreem duur te zijn, want bij DK Decor krijg je een scherpe prijs. Een vleugje humor krijg je er gratis en voor niets bij.

Wat minstens even belangrijk is: bij DK Decor weet je exact waar je aan toe bent. We maken duidelijke afspraken, zodat je achteraf geen onverwachte verrassingen krijgt.

Laat je inspireren door deze tevreden klanten. Misschien haal je inspiratie uit hun verhalen? Wil je graag eens kennismaken? Contacteer ons hier.

Gratis Offerte

We helpen je

Het is niet makkelijk om het bos door de bomen te zien in je keuze voor vloerbekleding. Dat begrijpen we maar al te goed. Net daarom krijg je sowieso advies van een interieurspecialist, als je met DK Decor in zee gaat. Die brengt je wensen goed in beeld en stelt je vloerbekleding voor die perfect past bij je situatie.
Contacteer ons

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“Een absoluut topbedrijf! Super professioneel en vriendelijk om mee om te gaan. Jaime en zijn team hebben mijn nieuwbouwappartement geschilderd in Gent en ook al was ik zelf niet aanwezig, ik werd constant op de hoogte gehouden van de vooruitgang. Uitstekende afwerking, super flexibel voor aanpassingen en alles wordt in het werk gesteld voor het beste resultaat, ook al ken je er zelf niets van.”

Els Baert, Gent
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer