Behanger

Behanger gezocht? Dan ben je bij DK Decor aan het juiste adres. Naast schilder, zijn we bij DK Decor ook gespecialiseerde behangers! Of je nu voor verf of behang gaat, dat is een persoonlijke keuze. De ene optie is niet beter of slechter dan de andere.

Van plan om je huis te laten behangen? Dan heb je keuze in allerlei kleuren of designs. We geven graag advies over welke wandbekleding het beste bij jouw stijl past. Of wat dacht je van fotobehang? Zo krijg je een unieke muur die niemand anders heeft. Tegenwoordig gaan veel mensen ook voor muurstickers, iets waar je zeker mee zal scoren bij kinderen.

Vliesbehang is ook een optie, die we sowieso aanbevelen als tussenlaag voor schilderwerken. Het is namelijk isolerend, verstevigt de muur én vermijdt barsten in de toekomst. Ook glasweefselbehang bereikt hetzelfde effect. Je kan het echter gewoon zonder verf laten hangen, want ook bij dit soort behang is er veel keuze. Van klassiek tot gedurfd, maar ook in allerlei kleuren.

Eens je kan pronken met je nieuwe behang, is het van belang dat je vloer er naadloos op aansluit. Is dat al het geval? Fijn! Indien niet, dan helpen we je graag met het leggen van laminaat of vinyl.

Gratis Offerte

Kleuradvies

Naast de kleuren van verf, heb je oneindig veel keuze in verschillende kleuren muurbekleding! Zoveel, dat je er bijna in zou verdrinken. Geen paniek, want wij geven echt advies op maat. Onze kleurconsulente komt graag ter plaatse. Via een goed gesprek brengt ze je wensen in kaart. Zo krijg je een voorstel dat perfect bij je past en hoef je zelf je hoofd niet te breken over de eindeloze mogelijkheden. En het goede nieuws? Dit is inbegrepen in onze prijs!

Toch iets anders nodig?

Heb je ietsje meer nodig dan behangwerken alleen? Dan ben je aan het juiste adres, want we doen ook pleisterwerken, schilderwerken en vloerbekleding.

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

Een topteam om mee te werken. De communicatie is super aangenaam, je wordt op de hoogte gehouden van de vooruitgang, ze delen hun mening, bespreken alles tot in de details. Wij hebben Jaïme al 3 keer ingeschakeld bij ons thuis en zijn erg tevreden. Keep it up!

Annelies & Jill , Kortrijk
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.