Schilderwerken buiten

Ziet je gevel of schrijnwerk er een beetje triest uit? Dat hoeft niet zo te blijven, want een vers laagje verf maakt een wereld van verschil.

Schilderwerken buiten, dat is natuurlijk nog iets anders dan je interieur laten verven. Ook dit vraagt om specialistenwerk, want het moet bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Als je kiest voor DK Decor, slaap je op beide oren én geniet je extra lang van een mooi eindresultaat.

Interesse? Dan kan je bij ons terecht voor allerlei schilderwerk buiten. Van buitenmuren en gevels tot ramen of deuren. Of heeft je tuinhuis een opknapbeurt nodig? Laat ons weten wat je nodig hebt en dan wisselen we wat ideeën uit.

Gratis Offerte

Offerte schilderwerk buiten

Maar wat kost dat nu, schilderwerk buiten? Dat hangt af van verschillende factoren: huidige staat muren, soort afwerking, kleur… Bij DK Decor krijg je een scherpe offerte voor schilderwerk, een perfecte afwerking, duidelijke afspraken en een portie humor. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar kijk gerust even naar deze tevreden klanten. Misschien haal je inspiratie uit hun verhalen?

Wil je graag wat ideetjes? Of wil je meteen een offerte voor schilderwerk buiten?
Gratis Offerte

Kleuradvies

Er zijn enorm veel kleuren mogelijk als je voor schilderwerk kiest, om nog niet eens te spreken over de afwerkingsmogelijkheden. Zie je het bos door de bomen niet meer? Geen paniek, want wij geven echt advies op maat. Onze kleurconsulente komt graag ter plaatse. Via een goed gesprek brengt ze je wensen in kaart. Zo krijg je een voorstel dat perfect bij je past en hoef je zelf je hoofd niet te breken over de eindeloze mogelijkheden. En het goede nieuws? Dit is inbegrepen in onze prijs!
Contacteer ons

Toch iets anders nodig?

Heb je ietsje meer nodig dan schilderwerken alleen? Dan ben je aan het goede adres, want we doen ook pleisterwerken, wandbekleding en vloerbekleding. Steeds aan dezelfde scherpe prijs en uitstekende afwerking.
Ja, ik wil nog meer

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“DKDecor, een professionele en correcte samenwerking. Alle opties overlopen, op tijd gestart (tot op de dag van afspraak), mooie en nette werken. Na de volledige buitenwerken snel beslist om hen ook de volledige binnenkant te laten uitvoeren. Echt top, kortom een toffe bende. Nogmaals bedankt!”

Tom Devreese, Wielsbeke
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.