Schilderwerken

Voor al je schilderwerken groot of klein, moet je bij DK Decor zijn. Alle gekheid op een stokje: van schilderwerken gaat ons hart sneller slaan. De smile op het gezicht van een tevreden klant, na een geslaagd project, daar doen we het voor. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kijk gerust even naar wat deze klanten vertellen.

Wie houdt niet van een mooi afgewerkt interieur? Perfect geschilderde kamers zorgen voor extra sfeer in je woonst. De perfectie begint bij de kleurkeuze. Dat is niet altijd even makkelijk, want er is enorm veel keuze. Dat beseffen we bij DK Decor en daarom begeleiden we je. Dat doen we met onze kleurspecialist, zodat we samen de juiste keuzes maken.

Niet enkel de kleur is van belang, maar ook de afwerking van je muren primeert. Wij zorgen voor perfectie. Indien nodig herstellen we eerst oud pleisterwerk, want een goed begin is het halve werk.
 Is de buitenkant van je woonst toe aan een fris kleurtje? Perfect, want we doen ook schilderwerken buiten. Eens DK Decor is langs geweest, ziet je gevel eruit als nieuw! Eerst kijken we grondig naar de onderlaag, zodat alles tiptop blijft. We schilderen zowel gevelstenen als buitenschrijnwerk in de kleur die je wenst.

Naast schilderwerken binnen en buiten, doen we ook spuitwerk. Dat gaat van lakwerk tot kasten lakken etc.

Heb je een bedrijf dat een likje verf nodig heeft? Ook hier verzorgen we met plezier de schilderwerken.

Gratis Offerte

Soorten Schilderwerken

Schilderwerken binnen

Jouw muren of plafonds schitteren als nooit tevoren na een likje verf van DK Decor.

Schilderwerken buiten

Je gevel in een nieuw kleedje steken? Is zo gefixt. Voor al je schilderwerk buiten, één adres!

Spuitwerk

Heeft een oude kast een opfrisbeurt nodig? Voor lakwerk en spuitwerk kan je bij ons terecht.

Prijs schilderwerken

Hoeveel kost een schilder? De prijs van schilderwerken hangt af van verschillende factoren: huidige staat muren, soort afwerking, kleur… Bij DK Decor krijg je een scherpe offerte voor schilderwerk, een perfecte afwerking, duidelijke afspraken en een portie humor. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar kijk gerust even naar deze tevreden klanten. Misschien haal je inspiratie uit hun verhalen?

Wil je graag wat ideetjes? Of wil je een offerte voor schilderwerk?

Gratis Offerte

Kleuradvies

Er zijn enorm veel kleuren mogelijk als je voor schilderwerk kiest, om nog niet eens te spreken over de afwerkingsmogelijkheden. Zie je het bos door de bomen niet meer? Geen paniek, want wij geven echt advies op maat. Onze kleurconsulente komt graag ter plaatse. Via een goed gesprek brengt ze je wensen in kaart. Zo krijg je een voorstel dat perfect bij je past en hoef je zelf je hoofd niet te breken over de eindeloze mogelijkheden. En het goede nieuws? Dit is inbegrepen in onze prijs!

Contacteer ons

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

Een topteam om mee te werken. De communicatie is super aangenaam, je wordt op de hoogte gehouden van de vooruitgang, ze delen hun mening, bespreken alles tot in de details. Wij hebben Jaïme al 3 keer ingeschakeld bij ons thuis en zijn erg tevreden. Keep it up!

Annelies & Jill , Kortrijk
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.