Parketrenovatie

Is je parket toe aan opfrissing? Voor parketrenovatie ben je bij DK Decor zeker aan het goede adres.

Verwacht alvast een hoogwaardige afwerking. Zeg vaarwel tegen rimpels of krassen, want je krijgt een strak en glanzend resultaat terug. Je zal verbaasd zijn over hoe nieuw je vloer oogt als wij je parket herstellen.

En daar houdt het goede nieuws niet op, want je hoeft het niet eens zo diep in de buidel te tasten als wij je parket herstellen. Dat komt doordat we met scherpe en transparante prijzen werken. Je krijgt dus niet alleen waar voor je geld, maar sluit ook nog eens een goede deal. Wat nog belangrijker is: bij DK Decor weet je precies waar je aan toe bent. Geen vervelende verrassingen achteraf, want alle afspraken zijn duidelijk vooraf gemaakt. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor addertjes onder het gras.

Kortom: als je op zoek bent naar een bedrijf dat je parket kan renoveren, dan is DK Decor absoluut de beste keuze. Hoogwaardige afwerking, scherpe prijs, duidelijke afspraken en een vleugje humor: wat wil je nog meer?

Als kers op de taart kan je via DK Decor ook plinten laten plaatsen.

Op zoek naar een vloerbedekking specialist? Contacteer ons met jouw dromen en wij realiseren ze.

Gratis Offerte

We helpen je

Het is niet makkelijk om het bos door de bomen te zien in je keuze voor parketrenovatie. Dat begrijpen we maar al te goed. Net daarom krijg je sowieso advies van een interieurspecialist, als je met DK Decor in zee gaat. Die brengt je wensen goed in beeld en stelt je vloerbekleding voor die perfect past bij je situatie.
Contacteer ons

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“DKDecor, een professionele en correcte samenwerking. Alle opties overlopen, op tijd gestart (tot op de dag van afspraak), mooie en nette werken. Na de volledige buitenwerken snel beslist om hen ook de volledige binnenkant te laten uitvoeren. Echt top, kortom een toffe bende. Nogmaals bedankt!”

Tom Devreese, Wielsbeke
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.