Wandbekleding: afwerking

Eens je gekozen hebt voor de wandbekleding die het best bij je past, mag je zeker de afwerking niet vergeten. Geen zorgen, want wij denken daar automatisch aan en helpen je hierbij.

Met afwerking bedoelen we dan bijvoorbeeld de sierlijsten van je plafond laten plaatsen. Dat geeft wat extra cachet aan de ruimte. Of lambrisering laten plaatsen, ook dat doen we. Iets wat op de grens van vloerbekleding en wandbekleding zit, zijn plinten. Ook hier is het belangrijk om de juiste plint te kiezen, zodat die naadloos aansluit op de vloer en wand. Plinten laten plaatsen? DK Decor doet dat met veel plezier voor je, aan een scherpe prijs en met oog voor detail.

Gratis Offerte

Kleuradvies

Eenmaal dat je gekomen bent aan de afwerking, heb je opnieuw veel opties als het gaat om kleuren. Zie je het bos door de bomen niet meer? Geen paniek, want wij geven echt advies op maat. Onze kleurconsulente komt graag ter plaatse. Via een goed gesprek brengt ze je wensen in kaart. Zo krijg je een voorstel dat perfect bij je past en hoef je zelf je hoofd niet te breken over de eindeloze mogelijkheden. En het goede nieuws? Dit is inbegrepen in onze prijs!

Toch iets anders nodig?

Heb je ietsje meer nodig dan wandbekleding alleen? Dan ben je aan het juiste adres, want we doen ook pleisterwerken, schilderwerken en vloerbekleding.

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“Méér dan tevreden over onze samenwerking met DK Decor. Duidelijke prijszetting, vlot overleg en vakkundig werk geleverd. Wij zijn heel positief!”

DD Tandartsen, Harelbeke
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.