Wandbekleding

Als je liever niet kiest voor schilderwerken, kan je ook gaan voor wandbekleding.

Bij ons kan je kiezen voor allerlei soorten muurbekleding. Eén van de meest gekozen soorten is behang. Van plan om je huis te laten behangen? Dan heb je keuze in allerlei kleuren of designs. We geven graag advies over welke wandbekleding het beste bij jouw stijl past. Of wat dacht je van fotobehang? Zo krijg je een unieke muur die niemand anders heeft. Tegenwoordig gaan veel mensen ook voor muurstickers, iets waar je zeker mee zal scoren bij kinderen.

Vliesbehang is ook een optie, die we sowieso aanbevelen als tussenlaag voor schilderwerken. Het is namelijk isolerend, verstevigt de muur én vermijdt barsten in de toekomst. Ook glasweefselbehang bereikt hetzelfde effect. Je kan het echter gewoon zonder verf laten hangen, want ook bij dit soort behang is er veel keuze. Van klassiek tot gedurfd, maar ook in allerlei kleuren.

Een wand is vaak als een café zonder bier als je niet denkt aan plinten, moluren of lambrisering. Wil je sierlijsten laten plaatsen? Contacteer ons even en dan overlopen we alle mogelijkheden. Ook voor de plaatsing van plinten of lambrisering ben je bij ons aan het juiste adres.

Gratis Offerte

Soorten Wandbekleding

Behanger

Misschien wel de populairste manier van wandbekleding. Van klassiek tot gedurfd design, we maken er iets moois van!

Wandbekleding: afwerking

De kers op de taart: plinten, moluren, sierlijsten… We werken alles met veel zorg af.

Schildertechnieken

Decoratieve Pleistertechnieken: Verfraai Je Huis met Stijl en Ambacht!

Advies

Naast de kleuren van verf, heb je oneindig veel keuze in verschillende kleuren muurbekleding! Zoveel, dat je er bijna in zou verdrinken. Geen paniek, want wij geven echt advies op maat. Onze kleurconsulente komt graag ter plaatse. Via een goed gesprek brengt ze je wensen in kaart. Zo krijg je een voorstel dat perfect bij je past en hoef je zelf je hoofd niet te breken over de eindeloze mogelijkheden. En het goede nieuws? Dit is inbegrepen in onze prijs!

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“Méér dan tevreden over onze samenwerking met DK Decor. Duidelijke prijszetting, vlot overleg en vakkundig werk geleverd. Wij zijn heel positief!”

DD Tandartsen, Harelbeke
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer