Vinyl laten leggen

Vinyl is een uitstekend alternatief voor parket of laminaat. Er zijn dan ook tal van voordelen: betaalbaar, onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, …

Volledig overtuigd en van plan om vinyl te laten plaatsen? Dan kan je bij DK Decor terecht. Laat je overtuigen door ons vakmanschap.

Je krijgt een bijzonder hoogwaardige afwerking. Lees: geen kreuken of scheuren maar een perfecte en professionele finish. En dat aan een scherpe prijs! Minstens even belangrijk: geen vervelende verrassingen achteraf, want we maken duidelijke afspraken.

Laat je inspireren door deze tevreden klanten. Misschien haal je inspiratie uit hun verhalen?

Wil je graag eens kennismaken? Contacteer ons hier.

Gratis Offerte

We helpen je

Het aanbod in vinyl is vandaag de dag enorm, dit kan de keuze nogal eens moeilijk maken. Dat begrijpen we maar al te goed. Net daarom krijg je sowieso advies van een interieurspecialist, als je met DK Decor in zee gaat. Die brengt je wensen goed in beeld en stelt je vloerbekleding voor die perfect past bij je situatie.
Contacteer ons

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“Dit voorjaar (2019) zijn we samen aan een grondige renovatie/opfrissing begonnen van een drietal maand. Op voorhand werden de werken grondig besproken en elke ochtend/avond kregen we een update. De afspraken werden, met oog voor detail, goed nagekomen. Toffe ploeg, die prachtig werk aflevert. Als pluspunt werkt DK Decor samen met een aantal echte vakmannen (sanitair, elektriciteit, schrijnwerk…) en daardoor kunnen ze een antwoord bieden op elke vraag. “Nee, dat zal niet gaan” kregen we nooit te horen. Zeker de moeite om mee samen te werken, of het nu om grote of kleine werken gaat. In het kort: vriendelijk, correct, stipt, simpelweg perfect!”

Yves Loosvelt, Kortrijk
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.