DK Decor: jouw trouwe partner

  • Hoogwaardige afwerking
  • Scherpe prijs
  • Duidelijke afspraken
  • Humor, gratis en voor niets
Ik wil een gratis offerte

Bij DK Decor focussen we ons op het bieden van uitstekende klantenservice aan alle klanten, ongeacht de grootte. Ons schildersbedrijf is gespecialiseerd in commerciële en residentiële binnen- en buitenschilderwerken en pleisterwerken. Daarbij geven wij ook gratis interieur- en kleuradvies volledig afgestemd op jouw wensen.

Lees meer

Wat we doen

Schilderwerken

Voor schilderwerken binnen of buiten ben je bij DK Decor aan het goede adres. We zorgen voor een perfecte afwerking met gratis kleuradvies, zodat je huis de sfeer krijgt die jij wil.

Pleisterwerk

Perfect pleisterwerk is essentieel voor een mooi resultaat van schilderwerken. Oud pleisterwerk herstellen doen we dus ook.

Wandbekleding

Wil je liever behangpapier dan verf? Wij behangen je muren met veel oog voor detail. Of kies voor een muursticker of wall panel. Krijg advies op maat.

Vloerbekleding

Wil je een vinylvloer of laminaat laten leggen? Ook voor parketrenovatie kan je bij DK Decor terecht. Je krijgt resultaat van de bovenste plank.

Tevreden klanten

“Dit voorjaar (2019) zijn we samen aan een grondige renovatie/opfrissing begonnen van een drietal maand. Op voorhand werden de werken grondig besproken en elke ochtend/avond kregen we een update. De afspraken werden, met oog voor detail, goed nagekomen. Toffe ploeg, die prachtig werk aflevert. Als pluspunt werkt DK Decor samen met een aantal echte vakmannen (sanitair, elektriciteit, schrijnwerk…) en daardoor kunnen ze een antwoord bieden op elke vraag. “Nee, dat zal niet gaan” kregen we nooit te horen. Zeker de moeite om mee samen te werken, of het nu om grote of kleine werken gaat. In het kort: vriendelijk, correct, stipt, simpelweg perfect!”

Yves Loosvelt, Kortrijk
Meer realisaties

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.