Pleisterwerk

Pleisterwerk springt misschien niet als eerste in het oog, maar is erg belangrijk. Want het is een manier om oneffenheden in muren en plafonds glad te maken en zo een mooi en egaal oppervlak te bekomen. Goed gepleisterde muren en plafonds zijn een garantie voor een mooi resultaat van schilderwerken of behang. Het is dus belangrijk dat dit meteen goed zit.

Gratis Offerte

Oud pleisterwerk herstellen

Wat wij doen is pleisterwerk herstellen. We gaan na of er oneffenheden zijn aan de muur of plafond. Daarna gaan we barsten in pleisterwerk herstellen. Zo is de muur of het plafond klaar om een mooi behangpapier te krijgen of een likje verf. Dat kan je zelf doen, of als je er geen tijd of zin in hebt, doen wij dit met plezier voor jou.

Spuitplamuur

DK Decor is naast pleisterwerk ook gespecialiseerd in spuitplamuur. Dit is één van de nieuwste technieken in de nieuwbouw. Het wordt vaak gezien als een vervanging van traditioneel stucwerk.

Door middel van een spray, spuiten we het plamuur op de muur. Vervolgens vlakken we het netjes af, zodat alle oneffenheden weg zijn. Het eindresultaat? Perfect gladde muren, net zoals pleisterwerk, maar een stuk sneller en efficiënter.

Prijs pleisterwerken

Wat kost dat nu precies, pleisterwerk herstellen? Dat hangt natuurlijk af van verschillende factoren: huidige staat, de kwaliteit, het nodige herstel… Bij DK Decor kan je alvast rekenen op een scherpe offerte voor het herstellen van pleisterwerk. Daarnaast krijg je een perfecte afwerking, duidelijke afspraken en een gratis portie humor. Hoe komen we onze bovenstaande woorden na?

Kijk gerust eens naar onze realisaties en tevreden klanten. Of wil je meteen een offerte voor het herstel van jouw pleisterwerk?

Gratis Offerte

Aanpak

1
Gratis plaatsbezoek
We komen langs voor een gratis gesprek en opmeting.
2
Voorstel op maat
We sturen je een offerte met een correcte prijs en geen verrassingen.
3
Kleuradvies
Als je dat wil, komt onze specialiste langs met kleuradvies of hulp bij technische vragen.
4
Aan de slag!
Ons immer vrolijk team gaat aan de slag.
5
Opvolging en afronding
Geef zeker je feedback tijdens als na de werken. We verrassen je graag met een fantastisch eindresultaat.

Tevreden klanten

“Dit voorjaar (2019) zijn we samen aan een grondige renovatie/opfrissing begonnen van een drietal maand. Op voorhand werden de werken grondig besproken en elke ochtend/avond kregen we een update. De afspraken werden, met oog voor detail, goed nagekomen. Toffe ploeg, die prachtig werk aflevert. Als pluspunt werkt DK Decor samen met een aantal echte vakmannen (sanitair, elektriciteit, schrijnwerk…) en daardoor kunnen ze een antwoord bieden op elke vraag. “Nee, dat zal niet gaan” kregen we nooit te horen. Zeker de moeite om mee samen te werken, of het nu om grote of kleine werken gaat. In het kort: vriendelijk, correct, stipt, simpelweg perfect!”

Yves Loosvelt, Kortrijk
Meer realisaties

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.