Gevel in een nieuw jasje

Wij werden door Tom gecontacteerd om de buitenkant van zijn woning aan te pakken. Het ging om een gevel met veel loszittend voegwerk en een allegaartje van soorten gevelstenen, al dan niet geschilderd. We hebben eerst de voegen aangepakt en daarna de gevel volledig bedekt met een stevige laag op cementbasis. Nadien kreeg de volledige buitenkant van de woning 3 lagen kalei (Caparol) aangebracht. We maakten hiervoor gebruik van hoogtewerkers. Het resultaat? De woning zat na de afwerking in een volledig nieuw jasje.

“DKDecor, een professionele en correcte samenwerking. Alle opties overlopen, op tijd gestart (tot op de dag van afspraak), mooie en nette werken. Na de volledige buitenwerken snel beslist om hen ook de volledige binnenkant te laten uitvoeren. Echt top, kortom een toffe bende. Nogmaals bedankt!”

Tom Devreese, Wielsbeke

Deze projecten al gezien

Pleisterwerken
Een strakke look voor DD Tandartsen

- uitplamuren + vlakschuren van het pleisterwerk - herstellen oude kroonlijsten - behangen met vliesbehang - Strak schilderen van muren en plafond met de spuitmachine - Schrijnwerk spuiten met matte lakverk

Lees verder

Pleisterwerken
Warme uitstraling voor woning in Wevelgem

- Uitplamuren + vlakschuren - Behangen met vliesbehang - Strak schilderen met kleuradvies - Plaatsen van een decoratieve techniek als accent

Lees verder

Schilderwerken buiten
Kaleien van onze eigen woning.

- Afspuiten van de gevelsteen - Slechte voegwerk herstellen - Lakken van het houten schrijnwerk - Authentiek Buitenschilderwerk van de gevel (Kaleien)

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.