Een strakke look voor DD Tandartsen

Het jonge tandartsenkoppel Helena & Gilles contacteerde ons nadat ze een prachtig oud pand in centrum Harelbeke hadden gekocht, waar ze hun praktijk gingen opzetten én wonen.
Het grandioze gebouw – dat ooit een bank was geweest – had heel veel potentieel. Maar er was nog heel wat renovatie nodig om er de parel van te maken die het nu is.
Oude accenten als de mooie bestaande kroonlijsten hebben we in ere hersteld. Het pleisterwerk hebben we geplamuurd en behangen met vliesbehang om een strakke basis te bekomen. 
Die strakke look konden we ook verder uitwerken in het schilderwerk, door de werkwijze.  Omdat het volledige gebouw nog leeg stond konden we hier snel en efficiënt werken met onze spuitmachine. Zo leverden we een feilloos resultaat. Het schrijnwerk werd dan weer geschilderd met een matte lakverf.
We zijn trots op het resultaat en vinden het een prachtige praktijk voor dit mooie en bekwame tandartsenkoppel.

“Méér dan tevreden over onze samenwerking met DK Decor. Duidelijke prijszetting, vlot overleg en vakkundig werk geleverd. Wij zijn heel positief!”

DD Tandartsen, Harelbeke

Deze projecten al gezien

Schildertechnieken
Naadloze waterdichte badkamer techniek.

- Muren uitplamuren + voorzien van een waterkering - Het plaatsen van een waterdichte naadloze badkamer stuc/techniek

Lees verder

Schilderwerken binnen
Strak geschilderd nieuwbouwappartement

- Plamuren van muren en plafonds + vlakschuren - Modern/strak schilderen (Wit/Zwart)

Lees verder

Schildertechnieken
Decoratieve afwerking van een tuinkantoor.

- eiken hout behandelen tegen verkleuring - plaatsen van een kalktechniek - plaatsen van een waterdichte decoratieve schildertechniek

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer