Nieuwbouwwoning in trendy jasje

Voor deze nieuwbouwwoning lieten we onze kleurconsulente langskomen om hen bij te staan in hun keuze van kleuren en materialen. 
Op de foto’s zie je dat hier gekozen werd voor een hippe en moderne look waarbij ook leuke effecten zoals colour blocking werden toegepast. 
Om de prijs van het volledige project te drukken, kozen we samen met de klant voor een iets hogere afwerkingsgraad op het gelijkvloers dan voor de eerste verdieping. 
Op de benedenverdieping werd alles geplamuurd en behangen met vliesbehang.  De muren en plafonds zijn strak geschilderd in een lakverf.
Voor de eerste verdieping koos de klant een basisafwerking.  Dat betekende in hun geval het opvullen van gaatjes, plamuren en schilderen.
En dit is wat we graag doen. Meedenken met de klant, binnen een betaalbaar budget met een mooie eindresultaat waar ze jarenlang van kunnen genieten.
 

Deze projecten al gezien

Sierlijsten & Lambrisering
Een strakke look voor DD Tandartsen

- uitplamuren + vlakschuren van het pleisterwerk - herstellen oude kroonlijsten - behangen met vliesbehang - Strak schilderen van muren en plafond met de spuitmachine - Schrijnwerk spuiten met matte lakverk

Lees verder

Pleisterwerken
Afwerking pleisterwerk met een schildertechniek en plafonds

- Uitplamuren + vlakschuren van het pleisterwerk - Behangen met vliesbehang - Muren voorzien van een schilder techniek (Kleipleister, claystuc) - Plafonds strak afwerken

Lees verder

Behangwerken
Kleurrijk strak geschilderd herenhuis te Kortrijk.

- plamuren van de muren - behangen met vliesbehang - hippe kleurcombinaties samen met color blocking - strakke afwerking

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer