Nieuwbouwwoning in trendy jasje

Voor deze nieuwbouwwoning lieten we onze kleurconsulente langskomen om hen bij te staan in hun keuze van kleuren en materialen. 
Op de foto’s zie je dat hier gekozen werd voor een hippe en moderne look waarbij ook leuke effecten zoals colour blocking werden toegepast. 
Om de prijs van het volledige project te drukken, kozen we samen met de klant voor een iets hogere afwerkingsgraad op het gelijkvloers dan voor de eerste verdieping. 
Op de benedenverdieping werd alles geplamuurd en behangen met vliesbehang.  De muren en plafonds zijn strak geschilderd in een lakverf.
Voor de eerste verdieping koos de klant een basisafwerking.  Dat betekende in hun geval het opvullen van gaatjes, plamuren en schilderen.
En dit is wat we graag doen. Meedenken met de klant, binnen een betaalbaar budget met een mooie eindresultaat waar ze jarenlang van kunnen genieten.
 

Deze projecten al gezien

Behangwerken
Kleurrijk strak geschilderd herenhuis te Kortrijk.

- plamuren van de muren - behangen met vliesbehang - hippe kleurcombinaties samen met color blocking - strakke afwerking

Lees verder

Schildertechnieken
Naadloze waterdichte badkamer techniek.

- Muren uitplamuren + voorzien van een waterkering - Het plaatsen van een waterdichte naadloze badkamer stuc/techniek

Lees verder

Schilderwerken binnen
Warme uitstraling voor woning in Wevelgem

- Uitplamuren + vlakschuren - Behangen met vliesbehang - Strak schilderen met kleuradvies - Plaatsen van een decoratieve techniek als accent

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.