Afwerking pleisterwerk met een schildertechniek en plafonds

Tom had ons initieel gecontacteerd om enkel de buitengevel van zijn woning aan te pakken.  Na een aangename samenwerking (en een tevreden klant) vroeg hij ons om ook de volledige binnenkant onder handen te nemen. We namen deze opdracht met plezier in handen.
De woning was een renovatieproject dat op zijn eind liep. Wij stonden stonden in voor de kers op de taart, met de eindafwerking.
De klant verwachtte van ons een tiptop resultaat en koos voor duurzaamheid en kwaliteit.  Daarom werd gekozen om alles te plamuren en in vliesbehang te zetten. 
Het elegante eindresultaat uit zich in de keuze voor een gladde plafondverf en de kleitechniek die op alle muren werd voorzien.

“DK Decor, da’s voor mij een professionele en correcte samenwerking. Alle opties overlopen, op tijd gestart (tot op de dag van afspraak), mooie en nette werken. Na de volledige buitenwerken snel beslist om hen ook de volledige binnenkant te laten uitvoeren. Echt top, kortom een toffe bende. Nogmaals bedankt!”

Tom Devreese, Wielsbeke

Deze projecten al gezien

Schilderwerken buiten
Kaleien van onze eigen woning.

- Afspuiten van de gevelsteen - Slechte voegwerk herstellen - Lakken van het houten schrijnwerk - Authentiek Buitenschilderwerk van de gevel (Kaleien)

Lees verder

Pleisterwerken
Totaalproject in Kortrijk

- plaatsen Vloerbekleding, - plaatsen muurbekleding, vliesbehang met motief - plaatsen plinten en kroonlijsten, - Behangen, - landelijk schilderen met kleuradvies

Lees verder

Schilderwerken binnen
Nieuwbouwwoning in trendy jasje

- Uitplamuren + vlakschuren van het pleisterwerk - Behangen met vliesbehang - Muren en plafond strak schilderen met lakverf - Trendy Colorblocking toepassen in het interieur met kleuradvies

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.