Afwerking pleisterwerk met een schildertechniek en plafonds

Tom had ons initieel gecontacteerd om enkel de buitengevel van zijn woning aan te pakken.  Na een aangename samenwerking (en een tevreden klant) vroeg hij ons om ook de volledige binnenkant onder handen te nemen. We namen deze opdracht met plezier in handen.
De woning was een renovatieproject dat op zijn eind liep. Wij stonden stonden in voor de kers op de taart, met de eindafwerking.
De klant verwachtte van ons een tiptop resultaat en koos voor duurzaamheid en kwaliteit.  Daarom werd gekozen om alles te plamuren en in vliesbehang te zetten. 
Het elegante eindresultaat uit zich in de keuze voor een gladde plafondverf en de kleitechniek die op alle muren werd voorzien.

“DK Decor, da’s voor mij een professionele en correcte samenwerking. Alle opties overlopen, op tijd gestart (tot op de dag van afspraak), mooie en nette werken. Na de volledige buitenwerken snel beslist om hen ook de volledige binnenkant te laten uitvoeren. Echt top, kortom een toffe bende. Nogmaals bedankt!”

Tom Devreese, Wielsbeke

Deze projecten al gezien

Schilderwerken binnen
Kleurrijk strak geschilderd herenhuis te Kortrijk.

- plamuren van de muren - behangen met vliesbehang - hippe kleurcombinaties samen met color blocking - strakke afwerking

Lees verder

Schildertechnieken
Decoratieve afwerking van een tuinkantoor.

- eiken hout behandelen tegen verkleuring - plaatsen van een kalktechniek - plaatsen van een waterdichte decoratieve schildertechniek

Lees verder

Schildertechnieken
Naadloze waterdichte badkamer techniek.

- Muren uitplamuren + voorzien van een waterkering - Het plaatsen van een waterdichte naadloze badkamer stuc/techniek

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer