Totaalproject in Kortrijk

Het project bij Yves is eentje waar we graag op terugkijken.  Het contact met de klant verliep altijd heel joviaal en we ervaarden een fijne samenwerking.  Bij dergelijke projecten is het heel aangenaam om mee te mogen denken met de klant wat ze precies willen en hoe we dit samen kunnen realiseren.
De woning in Kortrijk was toe aan een grondige opknapbeurt. We stonden de klant dan ook bij in de keuze van het soort vloerbekleding, raambekleding, verlichting…
Wat de vloer betreft, plaatsen we vinyl, wat al een groot verschil maakte in uitstraling.
We plaatsen ook (vlies)behang en paste stucco-technieken toe om bepaalde accenten te leggen. De klant wou namelijk een warme uitstraling, waar het heerlijk thuiskomen zou zijn.
Daarnaast plaatsen we plinten en kroonlijsten.
Tijdens de werken vroeg Yves ons of we ook de tuin konden opfrissen. Dan bedoelen we niet dat we iets deden met bloemetjes en bijtjes, maar we pakten de gevel aan, die de stadstuin omarmde. Die werd in een frisse witte verf gezet en ook de buitenkant van zijn woning (kant van de tuin) werd geschilderd.
Yves, zijn vrouw en de trouwe viervoeter genieten nu van een fris interieur én exterieur.
 

“Dit voorjaar (2019) zijn we samen aan een grondige renovatie/opfrissing begonnen van een drietal maand. Op voorhand werden de werken grondig besproken en elke ochtend/avond kregen we een update. De afspraken werden, met oog voor detail, goed nagekomen. Toffe ploeg, die prachtig werk aflevert. Als pluspunt werkt DK Decor samen met een aantal echte vakmannen (sanitair, elektriciteit, schrijnwerk…) en daardoor kunnen ze een antwoord bieden op elke vraag. “Nee, dat zal niet gaan” kregen we nooit te horen. Zeker de moeite om mee samen te werken, of het nu om grote of kleine werken gaat. In het kort: vriendelijk, correct, stipt, simpelweg perfect!”

Yves Loosvelt, Kortrijk

Deze projecten al gezien

Schildertechnieken
Naadloze waterdichte badkamer techniek.

- Muren uitplamuren + voorzien van een waterkering - Het plaatsen van een waterdichte naadloze badkamer stuc/techniek

Lees verder

Behangwerken
Warme uitstraling voor woning in Wevelgem

- Uitplamuren + vlakschuren - Behangen met vliesbehang - Strak schilderen met kleuradvies - Plaatsen van een decoratieve techniek als accent

Lees verder

Schilderwerken buiten
Kaleien van onze eigen woning.

- Afspuiten van de gevelsteen - Slechte voegwerk herstellen - Lakken van het houten schrijnwerk - Authentiek Buitenschilderwerk van de gevel (Kaleien)

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.
 
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer