Strak geschilderd nieuwbouwappartement

Els vertrouwde ons de eindafwerking van haar mooi appartement in hartje Gent toe.  Ze werkt als expat in het buitenland en kon dus niet zelf aanwezig zijn tijdens de werken.  Om goeie afspraken te maken konden we wel één keer afspreken om samen de nieuwbouw te gaan bekijken en haar wensen goed te noteren. 
Ze wou graag een moderne thuisbasis en koos voor een tijdloze zwart-wit inrichting in haar interieur. 
Wij stonden in voor het plamuren en schuren van de muren en plafonds.  De aannemers die ons voor waren gegaan hadden al mooi werk geleverd, waardoor wij na de basisafwerking met louter schilderwerk een mooi egaal resultaat konden bezorgen. 
 

“Een absoluut topbedrijf! Super professioneel en vriendelijk om mee om te gaan. Jaime en zijn team hebben mijn nieuwbouwappartement geschilderd in Gent en ook al was ik zelf niet aanwezig, ik werd constant op de hoogte gehouden van de vooruitgang. Uitstekende afwerking, super flexibel voor aanpassingen en alles wordt in het werk gesteld voor het beste resultaat, ook al ken je er zelf niets van.”

Els Baert, Gent

Deze projecten al gezien

Schilderwerken binnen
Een strakke look voor DD Tandartsen

- uitplamuren + vlakschuren van het pleisterwerk - herstellen oude kroonlijsten - behangen met vliesbehang - Strak schilderen van muren en plafond met de spuitmachine - Schrijnwerk spuiten met matte lakverk

Lees verder

Schilderwerken binnen
Totaalproject te Heule.

- herstellen pleisterwerk - behangen met vliesbehang - behandelen van hout en parket - plaatsen van schildertechnieken - schilderen van de muren en plafonds - lakwerk

Lees verder

Schildertechnieken
Naadloze waterdichte badkamer techniek.

- Muren uitplamuren + voorzien van een waterkering - Het plaatsen van een waterdichte naadloze badkamer stuc/techniek

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.