Warme uitstraling voor woning in Wevelgem

Gregory en zijn gezin woonden al enkele jaren in de woning te Wevelgem, doch zonder dat deze was geschilderd.  Het was tijd geworden voor een afgewerkte, gezellige thuisbasis en daar zouden we hen graag in bijstaan. 
Je woning schilderen doe je natuurlijk niet elk jaar, dus je wil zeker zijn van de keuzes die je maakt.  Daarom namen ook zij graag het voorstel aan om een kleurconsulente te laten langskomen om samen te bekijken welke keuzes in kleur en technieken ze best maakten. 
Het mocht modern zijn, maar zeker niet koud aanvoelen.  Onze kleurconsulente heeft hierop ingespeeld door een warme decoratieve techniek toe te passen in hun open keuken.
We hebben de muren eerst netjes geplamuurd, vlak geschuurd en voorzien van een stevig vliesbehang.  Daarna werkten we af in een kwalitatieve verf en met de gekozen techniek.
 

“Ons interieur onder handen laten nemen door het team van DK Decor was de juiste beslissing. Goed uitgevoerd, goed opgevolgd tijdens en na de werken... Een topteam!”

Gregory Cousin, Wevelgem

Deze projecten al gezien

Schildertechnieken
Decoratieve afwerking van een tuinkantoor.

- eiken hout behandelen tegen verkleuring - plaatsen van een kalktechniek - plaatsen van een waterdichte decoratieve schildertechniek

Lees verder

Schildertechnieken
Totaalproject te Heule.

- herstellen pleisterwerk - behangen met vliesbehang - behandelen van hout en parket - plaatsen van schildertechnieken - schilderen van de muren en plafonds - lakwerk

Lees verder

Plinten laten plaatsen
Totaalproject in Kortrijk

- plaatsen Vloerbekleding, - plaatsen muurbekleding, vliesbehang met motief - plaatsen plinten en kroonlijsten, - Behangen, - landelijk schilderen met kleuradvies

Lees verder

Contacteer ons

Wij mochten uw vraag om inlichtingen via het contactformulier in goede orde ontvangen. 
Wij doen het nodige om u zo spoedig mogelijk te contacteren.